Despre noi

CINE?

Adriana Trandafir.

ADRIANA TRANDAFIR:

“A exista înseamnă a te schimba în permanență. Iar schimbarea înseamnă maturizare. Îți propun să încerci cursurile de actorie și dezvoltare personală, să ne cunoaștem și să căutăm împreună cea mai bună variantă a noastră. Mama mea, o femeie simplă de la țară, m-a învățat că viața nu este despre cum să supraviețuiești în furtună, ci cum să dansezi fericit în ploaie. Îmi spunea: «Mamă, dacă vreodată nu știi ceva și n-ai de unde să înveți și ți-e rușine să întrebi, stai deoparte liniștită, uită-te în jur cum fac ceilalți și apoi o sa știi să faci și tu. Iar eu acum le spun mamelor și le spun și copiilor mei să nu se mai uite în jur pentru că tot ceea ce se întâmplă în jur este o nenorocire. Așa cum ne creștem copiii în familie, așa cum îi îndrăgim, așa cum îi formăm, așa vor fi cu familiile lor indiferent ce se întâmplă în jurul lor. Cred ca asta ar trebui să îi învățăm, să îi învățăm că ce se întâmplă în jurul lor, aici, nu este egal cu ce se întâmplă în jurul oamenilor din lumea asta. Ar trebui să îi învățăm pe copiii noștri că oricum ai tăia, orice lucru are doua fețe.”

DSC_7942

DIANA MIHĂIȚĂ:

“Pentru mine arta actorului este un mod de a gândi! De ce Ora de Teatru? Pentru că eu cred cu tărie în capacitatea fiecărei persoane de a învăța și a crește, atât profesional cât și personal. Tocmai de aceea am vrut să creez contextul în care fiecare om, copil sau adult să își găsească energia pentru a experimenta și pentru a ținti către performanță. Orice schimbare produsă în modul de a gândi sau de a acționa poate să producă modificări semnificative în comunitățile și sistemele din care facem parte: echipe, organizații, familii, grupuri de prieteni. Vă aștept să încercați AICI și ACUM ORA DE TEATRU. Aici vii ca să fii!”

CE?

Ora de Teatru este un proiect de educație nonformală destinat tuturor categoriilor de vârstă, indiferent de pregătirea profesională. Ora de teatru oferă acum oricui posibilitatea de a urma calea autocunoașterii și a dezvoltării personale prin creativitate și propune cursuri intensive, interactive și eficiente din punct de vedere calitativ dar și cantitativ.

DE CE?

Obiectivul proiectului este deschiderea către cultură a elevilor, tinerilor și adulților, recuperarea publicului pentru teatru și dezvoltarea abilităților cognitive, motrice, emoționale și sociale prin metodele și tehnicile teatrale.

CUM?

Școala de Arte “Adriana Trandafir” a lansat ORA DE TEATRU, un proiect socio-educațional ce propune ateliere teatrale cu o contribuție unică asupra dezvoltării personale.

UNDE?

Cursurile se desfășoară săptămânal în incinta Teatrului Dramaturgilor Români (Calea Griviței nr. 64-66). La cerere se pot organiza ateliere și în alte spații.

Latest comments

Sorry, the comment form is closed at this time.